Απόδραση στο Kanuhura Resort, Μαλδίβες

Η εντυπωσιακή φυσική ομορφιά των Μαλδίβων αντικατοπτρίζεται  στο θέρετρο Kanuhura, όπου η κάθε βίλα είναι χτισμένη σε αρμονία με το όμορφο φυσικό περιβάλλον. Το θέρετρο περιλαμβάνει ξύλινα καταλύματα και γραφικές ξύλινες προβλήτες, συνδυάζοντας την απλότητα με την χλιδή. Είναι δύο όμορφες μικρές νησιώτικες γειτονιές με ένα ευρύ φάσμα από επιλογές χαλάρωσης: μπαρ, εστιατόρια, δραστηριότητες και σπορ. Διαθέτει ένα σπα, ένα στούντιο αερόμπικ και γυμναστήριο. Κοντά, υπάρχουν μερικές καλύτερες περιοχές κατάδυσης στον κόσμο.

Η Διαμονή είναι σε βίλες είτε στην κοραλλιογενή άμμο του νησιού ή σε ένα μικρό χωριό με σπίτια πάνω σε ξύλινους πασσάλους  στο τέλος της επίσης ξύλινης προβλήτα. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο εντυπωσιακά, ένα υδροπλάνο εξασφαλίζει την μεταφορά, από και προς το θέρετρο.

Παρουσίαση-Μετάφραση: Παγκαρλιώτας Κώστας.

Πηγή: http://freshome.com/2012/04/23/scenic-holiday-retreats-in-kanuhura-resort-maldives/

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα που θέλετε για να την δείτε σε μεγαλύτερη διάσταση)

resort-maldives-1 resort-maldives-2 resort-maldives-3 resort-maldives-5 resort-maldives-6 resort-maldives-10 resort-maldives-11 resort-maldives-12 resort-maldives-14 resort-maldives-19 resort-maldives-24 resort-maldives-25

Advertisements